Naam: Truus
Woonplaats: Hoevelaken
Superheldennaam: Trash Crusher
Heldendaad: Zwerfafval in de buurt oprapen

“Ik kom nogal vaak op het speelpleintje en ergerde me aan het vele zwerfafval, ook in de buurt op de straat. Dus begon ik met het oprapen van vooral de vele blikjes.  Je verbaast je wat mensen van zich af gooien.

Ik heb toen de gemeente gebeld of ik dat afval bij hun kwijt kon. De volgende dag stond iemand voor de deur van de gemeente met stok en vuilniszakken en kreeg  ik een mailadres. Dan stuur ik een mailtje, kan ik de zak buiten neerzetten en komen zij het ophalen.

Nu wordt het een beetje een gewoonte, ik heb de neiging om alles op te rapen, maar er is geen beginnen aan.  Dus doe ik het hier in de buurt. Ik doe dit vaak in combinatie met een wandeling met de kleinkinderen en merk wel dat het schoner blijft als je het schoonhoudt. Het lijkt wel of ze toch wat minder gauw iets weggooien op een schone plek.  Ik doe het zo’n één a twee keer per week. Ik heb er een goed gevoel bij dat ik dit doe en je bent lekker buiten!”

Trash Crusher, de buurt is je eeuwig dankbaar en geeft je een daverend applaus!

[soundcloud url=”https://soundcloud.com/highgatewood/big-crowd-cheering-sound” color=”ff7700″ width=”100%” height=”81″]