Naam: Rowan van Vreede
Heldendaad: Recyclen EN doneren
Superheldennaam: Mister Peace

Mister Peace schrijft: “Weer eens later dan beloofd, maar het is nooit te laat om de wereld te redden toch?”

Zo waar! Het is nooit te laat om te beginnen. Ook niet voor deze “cynicus”:

“Sceptisch als ik was, maar compleet getransformeerd tot supporter en trouwe volger hierbij ook mijn eigen gerealiseerde heldendaad!

Op www.123inkt.nl kan je oude inktpatronen tegen een vergoeding laten recyclen. Hier kwam ik pas achter nadat ik nieuwe nodig had. Met in het achterhoofd dat jij in je eentje overal rondvliegt, zei een piepstemmetje in mijn hoofd tegen me: laat de wereld weten dat jij ook bewust bezig bent!

Zo gezegd zo gedaan. Lekker 4 euro’s erbij dacht ik. Maar toen… WOW! Ik kan ook doneren! Deze kans heb ik me natuurlijk niet laten ontnemen en heb dit kleine bedrag gedoneerd aan Kika. Een organisatie waar ik in het verleden al meer voor gedaan heb, en heb op het kantoor in Amstelveen gezien dat ze (net als andere doelen trouwens), iedere donatie enorm waarderen en goed kunnen gebruiken!”

Even voor de lezer, dit komt van de man die op 2 januari nog naar mij tweette: @Ikreddewereld nieuwe tv gekocht voor mezelf. Zoals de slogan: “verbeter de wereld, begin bij jezelf!” Had echt een grotere tv nodig.

Mister Peace, ik vind het al een heldendaad an sich dat je jezelf over je bedenkingen heen hebt gezet, maar ook nog een daad insturen is al helemaal heroïsch. De wereld gaat uit zijn dak voor je!

[soundcloud url=”https://soundcloud.com/highgatewood/big-crowd-cheering-sound” color=”ff7700″ width=”100%” height=”81″]