Naam: Henk
Heldendaad: Water besparen
Superheldennaam: Skidmark Destroyer

“Ik doe het al jaren. Voor ik een grote boodschap ga doen, pak ik eerst een vel keukenrol. Deze zet ik in de pot waar mijn behoefte neerkomt. Als ik klaar ben hoef ik niet bang te zijn dat er remsporen achter blijven.

Waarom ik dit doe?

Als er remsporen achter blijven moet ik weer een borstel nemen en schoon maken. En moet ik ook de toilet doorspoelen met 5 liter duur water. Maar omdat ik een stukje keukenrol hebt gebruikt blijven er geen remsporen achter.

Ik bespaar hiermee al jaren elke dag 5 liter duur water!”

Henk, het is niet de meest smakelijke daad om over te lezen. Maar daarom niet minder heldhaftig! Een groots applaus voor de honderden liters water die jij hebt bespaard!

[soundcloud url=”https://soundcloud.com/highgatewood/big-crowd-cheering-sound” color=”ff7700″ width=”100%” height=”81″]