Naam: Majnu Michaud
Superheldennaam: Running Tiger
Omschrijving heldendaad: Geld inzamelen voor een nieuwe behandelmethode tegen kanker

“Op 13 april 2014 ga ik bij de Marathon van Rotterdam de 10 kilometerloop doen om geld in te zamelen voor de stichting Daniel den Hoed. Met het geld wordt onderzoek gedaan naar een nieuwe behandelmethode tegen kanker in het Erasmus MC Kanker Instituut. Mijn streven is om 1000 euro aan sponsoring bij elkaar te rennen.

Hier kun je meer informatie vinden over mijn hardloopactie. Ik zit nu op 55 procent van mijn streefbedrag. Hopelijk kunnen jullie helden me helpen de 100 procent te halen!”

Rennende Tijger, sowieso vind ik het al heldhaftig dat je 10 kilometer gaat rennen. En dan ook nog eens voor zo’n goed doel. Alle hardlopers klappen zich suf voor jou!

[soundcloud url=”https://soundcloud.com/highgatewood/big-crowd-cheering-sound” color=”ff7700″ width=”100%” height=”81″]