Namen: Dorien en Tessa
Superheldennaam: Night Riders
Plaats: Utrecht
Heldendaad: Snackbarhouder Mickey verrassen

2014-02-25 13.39.09“Na het stappen gaan wij graag naar de plaatselijke snackbar. De eerste keer dat we hier kwamen, mochten we zelfs met de fiets naar binnen rijden!

Mickey moest daar keihard om lachen en sindsdien zijn we vaste klant. Als we binnenkomen gooit hij de kaasstengels al in de pan. “Kaasstengels ja?!”, zegt hij dan.

De keren dat we bij Mickey zijn is het meestal al vrij laat. (Voor half vijf zitten we er niet) Een paar weken geleden hadden we eerder op de avond wel zin in een patatje en gingen we natuurlijk naar Mickey.

Toen hebben we een tijd met hem zitten kletsen en vertelde hij over zijn zoontje en zijn vrouw en het verhaal hoe ze in Utrecht terecht zijn gekomen. Hij is met zijn familie gevlucht uit een gevaarlijke situatie en hier hebben ze weer een bestaan opgebouwd. Ze werken zich helemaal het schompes in de snackbar om rond te komen. Maar Mickey is altijd vrolijk.

2014-02-25 13.40.20Vorige week hebben we een kaartje voor Mickey geschreven en een Cars kleurboek meegenomen voor zijn zoontje, Hij was er erg blij mee! Een paar minuten later kwam hij terug en had hij voor ons allebei een roos meegenomen.

We zullen Mickey nog lang blijven vergezellen…”

Night Riders, jullie nemen het niet voor lief dat er ’s nachts altijd wat te bikken valt. En daarmee zijn jullie een lichtend voorbeeld voor alle nachtelijke snackers! Deze dronken Mexicaanse mannen doen speciaal een dansje voor jullie:

[youtube id=”http://www.youtube.com/watch?v=5aWTHBa9FJY” width=”600″ height=”350″]