Naam: Eva
Woonplaats: Utrecht
Superheldennaam: Mega-Eva
Heldendaad: Kerstpakketten en wodka redden

“Ik heb onlangs maar liefst 2 maal de wereld gered!

De eerste keer reed ik in over de Herengracht in Amsterdam, erg smal zoals je weet dus er is maar plek voor 1 auto en er kan niet ingehaald worden… De stationwagon voor mij stopte bij een advocatenkantoor en een kleine, mollige, bezwete man begon met het uitladen van kerstpakketten.

Ik zag dat het nog wel even ging duren dus zette mijn auto uit en ben hem gaan helpen met het uitladen van Italiaanse delicatessepakketten! Een Amsterdammer in joggingbroek met bulldog kwam langs en vond het fantastisch en begon me te prijzen en eiste van de ondertussen bezwete kerstpakketenuitlader dat hij mij een kerstpakkt gaf. Die had hij niet over maar ik kreeg wel een bon om in hun winkel in Amsterdam Buitenvelden binnenkort een kopje koffie te komen drinken!

Daad 2:
Afgelopen vrijdag heb ik in de Gall & Gall voor een kleine Poolse mevrouw de fles wodka van de bovenste plank (kon zij niet bij) gepakt, ze was me heel dankbaar, lichtelijk ontroerd zelfs…”

Eva, de wereld gaat uit zijn dak voor jouw grootse heldendaden!

[soundcloud url=”https://soundcloud.com/smokeyanna1/crowd-cheering-hmc” comments=”true” auto_play=”false” color=”ff7700″ width=”100%” height=”81″]