Naam: Arriva conducteur
Superheldennaam: BBQ-held
Heldendaad: Barbecue-feest redden

“Ik (Naomi) had spontaan een barbecue feest georganiseerd op zondag en had boodschappen gedaan op zaterdag.

Nu was het die zondag en ik kwam er met mijn verwarde hoofd achter dat ik volledig vergeten was andere dingen te kopen dan alleen vlees. Andere dingen zoals brood, drinken, fruit, groente, enzovoorts zouden misschien ook wel zo fijn zijn…

Hoe kan het ook anders?..Ik zat natuurlijk weer in een gehucht (Dalfsen) waar de winkels gesloten waren. Maar geen paniek, gelukkig kon een vriend nog wel even naar de winkel in Zwolle voordat hij naar ons toe zou komen en alles zou dan goed komen.

Hij had de boodschapjes gedaan en was naar het station gegaan om de trein naar Dalfsen te pakken. Eenmaal aangekomen op station Zwolle voelde hij zich echter opeens niet goed en besloot toch dat het beter was niet in de trein te stappen.

Ik krijg een belletje: “Sorry, ik kan niet komen want ik voel me niet lekker maar als je snel naar station Dalfsen gaat, geeft de conducteur je de tas met boodschappen”

20130630_182018“Pardon?! De conducteur?? ”

Hij had aan de conducteur gevraagd om de boodschappentas mee te nemen en af te geven op station Dalfsen, omdat de barbecue anders niet compleet zou zijn. Zonder aarzelen had deze beste man de tas meegenomen en aan mij en mijn vrienden meegegeven.

In alle haast naar het station had ik gauw een pak met chocoladekoekjes ingepakt als bedankje aan deze superman. Wat een held!

Arriva conducteur, alle barbecue-liefhebbers stoken het vuurtje extra voor jou op en bakken een hamburger voor je! Een groots applaus voor jou!

[soundcloud url=”https://soundcloud.com/highgatewood/big-crowd-cheering-sound” color=”ff7700″ width=”100%” height=”81″]