ETEN & DRINKEN2017-01-24T11:06:00+01:00

Daad 263: Biologisch borrelen

september 20th, 2014|

Soms moet je het aangename met het heldhaftige combineren. Ik had afgesproken met een oud-collega van mij, Ingrid en we besloten onze borrel een groen tintje te geven. We zaten bij wijnbar Le Febre en [...]

Daad 253: Gestemd op het Gouden Windei

september 11th, 2014|

Wie gaat dit jaar naar huis met de prijs voor het meest misleidende product? Wordt het de Albert Heijn met zijn "ambachtelijke" rundervink inclusief een scheut water, vijf soorten suiker en zeven E-nummers of toch [...]

Daad 240: Mag ik een doggybag?

augustus 29th, 2014|

Twee dagen geleden kwam in het nieuws: 'Taboe moet af van doggybag'. De milieuorganisatie Natuur & Milieu heeft een onderzoek laten uitvoeren, waaruit blijkt dat veel mensen niet durven vragen om een kliekjeszak, omdat ze zich [...]

Daad 235: Oppotten die olie!

augustus 24th, 2014|

Men neme een "leeg" potje fetablokjes in olijfolie met kruiden, een dode rozemarijnplant (dat dode aspect is geen vereiste) en een leeg flesje knoflook chilipeper olie. Je giet de overgebleven olijfolie van het fetapotje in [...]