Op een gemiddelde werkdag bij RTL krijg je drie van dit soort mails binnen:

 • Hoewel ze hier al véél langer rondloopt is B. deze maand 5 jaar in vaste dienst. Daarom taart op het binnenland eiland.
 • Kom taart eten (op het centrale eiland), want ik ben, jawel, met veel plezier al 5 jaar in dienst!
 • Een dag na mijn laatste uitzending is het dan zover: taart voor iedereen die er zin in heeft. Veel dank voor de samenwerking de afgelopen 18 jaar.
 • Taart bij Editie!
 • Omdat ik jarig ben vandaag! (Iets met een 3 en een 0… J )
 • Morgen is de laatste dag van mijn stage en ik word al aardig weemoedig! Om op andere gedachten te komen heb ik de tijd tussen het Nieuws en het Late Nieuws gisteravond gebruikt om allemaal lekkers te creëren. En ook omdat er op vrijdag al genoeg te eten is.  Bij regie is er keuze uit:
  – Mokkacake met chocoladeglazuur
  – Blauwe bessen-walnoot muffins (oeps, spelling)
  – Cranberrykoekjes met kokos
  – Gemberkoekjes

Dat we ons nog niet met zijn allen kandidaat hebben gesteld voor het programma Obese is een wonder. Ik voelde dat ik snel moest ingrijpen.  Dus vandaag heb ik mijn collega’s getrakteerd op heel ander voer:

gezond voer

ipp