Nederland zit vol met mensen die, vaak belangeloos, hun eigen omgeving willen veranderen. Ze zijn op hun eigen unieke en vaak grappige manier een inspiratie voor ons allemaal. Social Movers geeft iedere dag één van deze mensen een gezicht door een kort filmpje over ze te plaatsen.

Zo heb je Niels die met zijn duo-fiets ouderen een onvergetelijke middag bezorgt, Nico die tijdens het hardlopen kilo’s zwerfaval opraapt en oma Wil die misschien slecht ter been is, maar scherp van geest. Op straat biedt ze mensen die slecht Nederlands spreken taalles bij haar thuis aan. Zoals Social Movers zegt: waar een Wil is, is een weg!

Waar Wil is is een weg! Ze steekt belangeloos haar nek uit en gaat daardoor misschien wel naar China. Welke taal staat er bij jou nog op het lijstje? #socialmover7 #heldin #welketaalspreekjij #socialmovers

Posted by Social Movers on dinsdag 15 december 2015

De filmpjes zijn kort maar krachtig en altijd ontroerend en inspirerend. Ze gaan over gewone mensen zoals jij en ik die iets extra’s voor een ander doen. Ik was daarom meteen enthousiast toen ze vroegen of ik ook aan een filmpje mee wilde werken. We hebben reizigers op Utrecht Centraal anoniem verrast met een klein cadeautje. En wat er dan gebeurt, blijft leuk:

Merry Merry Christmas!! Tijd voor kado’s! Want soms is iets geven aan iemand die je níet kent net zo mooi… #sharingiscaring #socialmover12 #merrychristmas #watzoujijdoenvooreenander Ikreddewereld.nl

Posted by Social Movers on vrijdag 25 december 2015

Conclusie: ga die Social Movers volgen!