Het is nu precies zes dagen geleden dat de laatste heldhaftige oliebol werd uitgedeeld, waarmee een einde kwam aan dit bijzondere jaar. En ik moet heel eerlijk zeggen, ik heb nog wat moeite met ontspannen. Ik sta nog in de holstand, maar ik mag in principe chillen.

Wat het wel iets makkelijker maakt om soort van achterover te leunen, is dat twee dames uit volledig vrije wil (ik heb gechecked of ze iets geslikt hadden toen ze dit besloten) het stokje van me over hebben genomen. Dus ik zal er niet langer om heen draaien, hier zijn de twee nieuwe superwomans van 2015!

Lincy de Jong van Ikreddewereld2015
lincy
Deze blonde vrolijkerd uit Haarlem vertelde me aan de telefoon het volgende: ‘Eerlijk gezegd zat ik best veel te zeuren over andere mensen. En toen kwam ik op jouw blog en dacht: Hé, hier word ik wel vrolijk van. En dit vind ik leuk. En dat ook. En ineens drong het tot me door: ik moet niet gaan zeuren, maar gewoon dingen doen en mensen helpen! Daar worden niet alleen anderen, maar ook ikzelf vet vrolijk van. Oh ja, en ik vind het best lekker om op de bank te hangen. Dus dit is een goede stok achter de deur om me daar vanaf te houden. Ik heb er zin in!’

Succes Lincy en zet Haarlem en de rest van Nederland op zijn kop met je heldendaadjes.

Op haar facebookpagina Ikreddewereld2015 kun je al het goeds volgen.

Naomi Soeters van Wantwaaromniet.nl
naomiDeze 23jarige donkere schone gaat ook met 365 kleine gebaren de wereld iets mooier proberen te maken. Zo heeft ze de postbode al met een lief briefje en chocola bedankt en bespaart ze water door haar kat als warme kruik te gebruiken.

Wil je haar lieve acties volgen? Check dan haar website www.wantwaaromniet.nl

Fantastisch Naomi en Lincy dat jullie dit gaan doen. En als jullie een keer uit pure wanhoop om elf uur ’s avonds sigaretten van straat aan het oprapen zijn uit gebrek aan inspiratie, ik bied me bij deze aan als heldencoach!