Ha beste lezers,

Jullie hebben al een tijdje niets van mij gehoord. Dat had er vooral mee te maken dat ik sinds maart moeder ben geworden van onze prachtige dochter Norah Jane! Ik heb een bijzonder mooie, maar ook heftige tijd achter de rug waarin mijn gezondheid me flink parten heeft gespeeld. Gelukkig gaat het steeds beter met me en waardoor er ook weer wat meer ruimte ontstaat voor mijn blog.

Sinds een paar maanden werk ik als copywriter voor Sublime. Misschien kennen jullie het vooral van dat radiostation dat vooral funk, soul en jazz draait. Maar Sublime doet nog veel meer. Inmiddels is het flink aan het uitbreiden met een crowdfundingsplatform voor duurzame initiatieven (Sublime Doing), een videokanaal (Sublime Motion) en een mediabureau (Sublime Jamming). Samen proberen deze bedrijven de wereld een beetje mooier te maken. Dus ik voel me hier als een vis in het water!

Over vissen gesproken, daar gaat mijn eerste column over. Want, ik ga vanaf vandaag om de week een column inspreken voor de radio!

Dus zet die radio op Sublime en ga dat luisteren. Onze columns zijn dagelijks van maandag tot en met vrijdag om 12.30 te horen, van MVO-directeur Maria van der Heijden over duurzaam ondernemen tot acteur Tim Murck die zijn wilde futuristische fantasieën deelt. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt en feedback is altijd welkom!