Vanmiddag heb ik bij de uiterst leuke mensen van Uitgeverij Balans heel veel parafen gezet en een handtekening op de laatste pagina van het boekcontract. En daarmee is het een feit. Er komt een boek over Ik Red De Wereld met nieuwe verhalen, tips, bloopers, illustraties, levenslessen en nog veel meer leuks!

Het centrale idee van het boek ligt in lijn met die van mijn blog: de samenleving is een verlengde van onszelf. Jij als individu hebt invloed op wat er om je heen gebeurt. Dus als je niet zint wat je ziet, doe iets! Alle kleine beetjes helpen. In het boek ga ik uiteraard heel veel ideeën aandragen voor wat die kleine beetjes kunnen zijn.

Voor mij is het een droom die uitkomt, een boek schrijven over een onderwerp dat me zo aan het hart gaat. Ik heb dan ook verschrikkelijk veel zin om ermee aan de slag te gaan! Ik zal jullie uiteraard op de hoogte houden van de vorderingen.

Ps. Remco, normaal doe je dit als het boek uitkomt. Maar alvast bedankt voor het geloven in dit boekje. Zonder jou had ik vandaag niet deze krabbel gezet.

IMG_1929
IMG_1935 IMG_1937 IMG_1939