De laatste maanden is veel gebeurd. De belangrijkste gebeurtenissen op een rijtje:

  • Ik ben gestopt bij RTL Nieuws als chef Weekend Magazine.
  • Ik ben weer gaan freelancen, waarbij ik me voornamelijk richt op groene, sociale onderwerpen.
  • Hierdoor heb ik meer tijd heb voor deze blog (een van de redenen dat ik wilde stoppen bij RTL)
  • We (mijn vriend en ik) hebben twee kittens geadopteerd: Bonkie en Denzel. En nu ben ik een gestoord kattenvrouwtje die in vijf weken tijd haar complete iCloud met kattenfoto’s en filmpjes heeft gevuld.
  • En…MIJN BOEK KOMT 15 FEBRUARI 2017 UIT!!

Jawel. Na meer dan een jaar eenzaam zwoegen in de bibliotheek wordt het resultaat steeds tastbaarder. De inhoud is een kwestie van de puntjes op de i. De cover is zo goed als af en afgelopen dinsdag mocht ik vers van de pers de catalogus van de Uitgeverij doorbladeren waar MIJN BOEK IN STAAT!

Excuus voor de kapitaalletters. Ze vloeien voort uit groot enthousiasme gecombineerd met een vleugje (faal)angst voor wat komen gaat.

Hieronder zie je de cover, de prospectus van uitgeverij Balans en een sneakpeak van de illustraties van Marguerite Meijer in Het hedendaagse heldenboek.

Ik ben heel benieuwd wat jullie er tot nu toe van vinden!

vd-pol_heldenboek_hr

balans-prospectus-blz-18Het hedendaagse heldenboek - balans-prospectus-blz-162-avontuurlijke-held-copyright 1-gelukzalige-held-copyright

bonkie-en-denzel

Als je dacht te ontkomen aan de kittenspam, mooi niet!