Naast de verkiezingsgekte, Denktrollen, plasseks en Trump-excessen, was er afgelopen week in het medialandschap nog genoeg ruimte om te praten over Het hedendaagse heldenboek! Soms voelt het wat vreemd (rode wangen, stamelen) om in de belangstelling te staan, maar dan bedenk ik me weer: het is een mooie gelegenheid om te praten over constructieve positiviteit, heldendaden en hoe je als individu een verschil kunt maken.

Helemaal in deze turbulente verkiezingstijd is het zaak dat we minder navelstaren en afwachten wat prominente figuren in de politiek gaan doen. We kunnen ook zelf bedenken wat we belangrijk vinden en kijken hoe we daar meer naar kunnen handelen in ons dagelijkse leven. Wat jij doet, doet er toe. Ik doe een poging die boodschap zoveel mogelijk uit te dragen, maar de ene keer kom ik beter uit mijn woorden dan de andere keer (kuch, Radio 5).

Vind je het leuk om het een en ander na te lezen/kijken/luisteren? Hieronder heb ik linkjes geplaatst naar interviews bij diverse media.

Als je nog tips hebt voor een betere acte de presence, stemoefeningen en je boodschap uitdragen? Ze zijn meer dan welkom!