Weet je wat ik vorige week van mijn vriend als verjaardagscadeau kreeg? Een echte Van Hulley!!! Voor de mensen die een beetje achterlopen: Van Hulley is eigenlijk het coolste boxershortmerk van nu. Alleen weet nog niet iedereen dat.

Dit is waarom Van Hulley zo leuk is: vrouwen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken toveren jouw oude overhemd om in een boxershort of een leuk strandbroekje voor vrouwen. Socialer, duurzamer en persoonlijker wordt een boxershort denk ik niet. En dan die naam. DIE NAAM! Zo heerlijk kneuterig. Eens even niet Björn Borg, Scotch&Soda of Under Armour. Nee! Gewoon een Hollandse, goudeerlijke Van Hulley. Ik zou het wel de hele dag kunnen zeggen. En dat doe ik ook gewoon: ‘Van Hulley’.

Zo bestel je een Van Hulley:

Schermafdruk 2015-09-02 11.19.08

Niets ingewikkelds aan.

Sta droog
Dit hele Van Hulley-gebeuren past mooi in de Sta Droog-maand van One World. Ze dagen ons uit één fast fashion seizoen (een maand) geen nieuwe kleding te kopen. Persoonlijk lijkt me dit een eitje, maar voor andere mensen is dit wellicht een ontbering van jewelste. Op One World vind je allerlei modieuze en drogere alternatieven voor je maandelijkse of zelfs wekelijkse bezoek aan de Zara of Mango. De actie-maand duurt tot 30 september dus je kunt nog een kleine maand mee doen!