screenshot nominatieWat leven we ook in een kleine wereld. Dat je vanuit Vietnam waar een vriendin van mij zit, hoort dat je in het AD Utrecht staat gesuggereerd als Utrechter van 2014.

Een hele leuke verrassing, maar jemig. Ik sta me tussen een paar grootheden. Zo zorgt Henny van den Nagel al jaren voor vluchtelingen, atlete Dafne Schippers won het EK op twee afstanden en Erik van Door heeft boekhandel Broese van de ondergang gered.

Het toont alleen maar hoeveel bijzondere mensen er in Utrecht wonen die hun nek uitsteken voor iets wat zij belangrijk vinden. Ik ben vooral ontzettend vereerd dat ik er tussen mag staan.

Stemmen kan via deze link.

Maar even voor de duidelijkheid, iedereen kan Utrechter van het Jaar worden. Dus vind jij dat je buurvrouw die alle katten in de buurt eten geeft of die aardige Straatnieuwsverkoper op de hoek het verdient om Utrechter van het Jaar te worden, dan kun je hen ook opgeven!