Ja jeetje. Ik sta deze week in het blad Vriendin. Wel vier pagina’s over Ikreddewereld.nl!

ippVoor het artikel kwamen een fotograaf en visagist langs. Toevallig waren ze een stelletje. Dan moest ik dus dingen doen als tegen een muur leunen met mijn arm omhoog en mijn nek uitsteken en lachen terwijl iemand aan mijn haar aan het frunniken was. Ineens was ik aan het bedenken wat voor aanwijzingen Tyra altijd geeft in America’s Next Topmodel:

  • Smize!
  • Angles! Angles!
  • Look fierce
  • Do not be a no-neck-monster

Oh ja, op een gegeven moment moest ik gaan lopen en doen of ik iets leuks op mijn telefoon checkte. “Zet je voeten voor elkaar. Anders ziet het er boers uit!”, zei de fotograaf. Ouch!

Naja, dit is het dus geworden. En mijn vrienden staan er ook in. Dus die zijn nu ook een beetje beroemde helden!

ipp