Soms kom je een concept tegen dat je zo fantastisch vindt, dat je het met iedereen wilt delen.

Dat heb ik met De Goede Winkel in Utrecht. Als je nog eens op zoek bent naar een mooie retro zitstoel, een coole lamp of bijzettafeltje, ga daar naar toe. Ze verkopen goede gebruikte spullen. EN de helft van de opbrengst gaat naar de verkoper en de helft naar een goed doel.

De Goede Winkel

 

Alle spullen worden verkocht door hun slimme concept, dus ze doen aan 100 % hergebruik. Het is duurzaam, sociaal en mooi ineen. Een paar maanden geleden heb ik mijn halve interieur daar gekocht. En nu nog krijg ik regelmatig complimenten over mijn leuke stoelen, bartafel en bijzettafel. Dus ik besloot de winkel eens een kaartje te sturen om ze te bedanken voor hun goede werk.

En wellicht heb ik ze met deze blog weer wat extra klanten bezorgd (hint! hint!).