Gister was het Dierendag. Maar ik zeg het maar eerlijk: ik had vrijdag het 25-jarige verjaardagsfeest van RTL en ik probeerde op dierendag vooral van één beest af te komen en dat was mijn moddervette kater.

Gelukkig was er vandaag een herkansing, want het dierenasiel in Utrecht had open dag.

snackiesIk dacht langs te gaan met lekkere snacks voor de honden en katten. Maar na een fietstocht van twintig minuten (ja, ik weet het, in Amsterdam is dat standaard, maar in Utrecht betekent dit een barre tocht) vond ik een dicht hek met de mededeling dat de open dag door omstandigheden niet door ging. Stond ik daar met mijn ingepakte hondenkoeken.

Nu ja, ik heb het pakketje door de spijlen gegooid en hopelijk vinden de lieve vrijwilligers van het asiel ze snel genoeg. En ik hoop al helemaal dat de omstandigheden waardoor de open dag niet doorging niets ernstigs was!