Ik schrijf eigenlijk nooit reviews van dingen die ik heb gekocht of gedaan. Als ik ergens blij mee ben, denk ik simpelweg: jeetje, wat ben ik hier blij mee. Punt.

Zo ook bij een paar dingen die ik onlangs via Etsy (een soort vintage Marktplaats met veel handgemaakte spullen) heb aangeschaft. Ik had nog steeds geen speakers in mijn huis en besloot mezelf een cadeau te geven voor mijn verjaardag. Soms moet je een beetje lief zijn voor jezelf.

Ik wilde geen standaard speaker van de Mediamarkt. Na wat zoeken vond ik deze handgemaakte vintage bluetooth speaker van Fenton Creek WoodWorks. Phil is de man achter deze boxen die retro van buiten zijn, maar modern van binnen. Mijn adem stokte serieus even mijn adem toen ik -m uitpakte. Zo mooi vond ik hem. Gelukkig is het geluid net zo mooi.

Dit alles heb ik Phil nooit laten weten. Tot vandaag. Want als iemand zoiets moois maakt met zoveel vakmanschap voor een redelijke prijs, dan moet dat gezegd worden. Een positieve review kan potentiële klanten over de streep trekken en het geeft de maker een goed gevoel.

Schermafdruk 2014-10-01 15.34.20

Toen ik eenmaal bezig was met complimenten strooien, heb ik ook gelijk de maker van de handgemaakte oorbellen en haarband die ik via Etsy heb gekocht, een veer in de bips gestoken. Want Lianne van MadeByLeave laat met haar sieraden ook een mooi staaltje vakmanschap zien.

Schermafdruk 2014-10-01 15.32.56

Schermafdruk 2014-10-01 15.33.11