Weten jullie nog dat ik twee weken geleden voor mijn verjaardag heldendaden vroeg? En dat ik toen van Lucienne een compleet verzorgde heldendaad cadeau kreeg, omdat helden ook wel eens een dagje rust nodig hebben. Wanneer beter daar gebruik van maken als je ziek bent!

Misschien ken je Lucienne nog hiervan:

Nou, hier is ze dan … helemaal solo … *roffelroffelroffel* de ad interim held van vandaag: Lucienne Sijben!!!

Ik sponsor al een tijdje een stichting die kansarme meisjes in India een tweede kans geeft. Deze meisjes zijn vaak wees, misbruikt of ze komen uit gebroken gezinnen. Meisjes die zonder deze stichting eigenlijk geen toekomst hebben.

Sneha Bhavan, wat betekent: ‘Huis van hoop en liefde’ is een plek waar deze meisjes een tweede kans krijgen met zicht op een mooie toekomst. Een heel mooi initiatief van deze stichting is het studiefonds. De meisjes die daar komen krijgen de kans een studie te volgen en wanneer ze dan een baan hebben en inkomen krijgen helpen zij weer nieuwe meisjes met de financiering van een studie. Zo zorgen ze ook voor elkaar.

Met Rajimole gaat het inmiddels goed

Met Rajimole gaat het inmiddels goed

Wat ik zo fijn vind aan stichting Kans is dat ik altijd een foto krijg van het meisje dat ik sponsor en dat ik op de hoogte gehouden word van hoe het met haar gaat. Dan heb ik ook echt een beeld van waar mijn geld naartoe gaat.

Sinds 2013 sponsor ik Aswathy. hiervoor ging mijn geld naar Rajimole, zij is inmiddels geholpen door de stichting en heeft een baan gevonden en gaat binnenkort trouwen. Aswathy is nog niet zo ver. Ze heeft een heel heftig verleden van misbruik en mishandeling en verdient het zó om een nieuw leven te starten.

Nu is het voor mij heel makkelijk om elke maand een paar euro over te maken en daarmee een goede daad te doen, maar het ik zou natuurlijk veel meer kunnen doen dan dat. Het leek mij mooi om Aswathy een persoonlijke brief te sturen, met ook een foto van mij zodat zij ook weet wie er elke maand aan haar denkt. Ik wil zo graag dat ze weet dat er iemand is die haar steunt en dat ik haar zo graag een mooie toekomst gun.

Een goed doel steunen kan zoveel mooier zijn wanneer het persoonlijk is. Het doel krijgt letterlijk een gezicht en een naam: Aswathy