IMG_20140822_183843Ik zeg het maar gewoon: vandaag voel ik me een antiheld. Vannacht heb ik na een avond zwaar tafelen met mijn tantes alles weer terug in de wc gegooid. Onvrijwillig uiteraard. En mijn lijf was net enigszins hersteld van Lowlands.

En nu na een dag werken ben ik op. Ik wil niet met mensen in de trein praten. Of ingewikkeld milieugedoe uitzoeken.  Of blij doen tegen een demente bejaarde. Ik wil gewoon mijn bank knuffelen en stompzinnige series kijken die altijd goed eindigen.

Godzijdank kwam ik net dit bord van Stichting Opkikker tegen. Zij bezorgen langdurig zieke kinderen een mooie dag. Klinkt heldhaftig genoeg voor mij. En het enige wat ik hoefde te doen was een smiley sturen waarmee ik drie euro doneerde en mijn dagelijkse minibijdrage aan de mensheid was weer geleverd.

Morgen weer tijd voor actione.

[youtube id=”https://www.youtube.com/watch?v=ve-xHEXlutQ” width=”600″ height=”350″]