Mijn collega Joanie mailde me laatst:

Geen idee of je op dit soort tips zit te wachten, zo niet, doe dan maar net of ik m niet heb gestuurd;)
Een vriendin van mij woont in Noordwijk en heeft een superleuk idee; de Buurtbieb (zie foto). Ze is ontwerpster en heeft m (uiteraard) zelf gemaakt. Hij hangt bij haar aan de schutting, naast de brievenbus.

Leuk genoeg om je overtollige boeken naar te brengen?

buurtbiebNatuurlijk zit ik op dit soort pareltjes van tips te wachten. Ik heb mijn boekenkast uitgeplozen en een paar exemplaren eruit gevist die ik het wel waard vond om te lezen, maar die ik niet per se hoef te bewaren. Ook heb ik een boek, De Tweeling, erbij gedaan die ik heel lang geleden van de bibliotheek van mijn middelbare school heb geleend, maar nooit heb teruggegeven. Geef ik -m toch een beetje terug, maar dan aan een andere bieb.

Veel plezier ermee buurtbieb! Kun jij ook een of meerdere boeken missen? Breng of stuur ze dan naar:

A. Maarse
Schoolstraat 69
Noordwijk