Vergelijk even deze situaties:

  1. Je krijgt een brief met een postzegel met het hoofd van Bea erop.
  2. OF, je krijgt een brief met een postzegel met een  kat erop die je AWESOME laat voelen.

Lijkt me duidelijk wat leuker is. Nu het verhaal hoe ik tot deze geniale postzegel ben gekomen.

Een vriendin/collega van mij wees me laatst op dit artikel: Artist leaves cute motivational sticky notes on the train met de vraag of ik hier niet iets mee kon als heldendaad. En of ik er iets mee kon. Maar ik moest een geschikte manier verzinnen om deze afbeeldingen de wereld in te helpen. De afbeeldingen uitprinten en treinen er mee volplakken was een optie. Maar toen zag ik dit voorbij komen: persoonlijke postzegels maken via PostNL. Binnen tien minuten had zo’n velletje postzegels in elkaar geknutseld en besteld.

Nu zullen tien mensen of bedrijven zich AWESOME voelen door iets simpels als een postzegel. Check hieronder nog meer afbeeldingen van October Jones (zijn echte naam is Joe Butchter) waarmee hij mensen in de trein opvrolijkt. Oh ja, hij is ook van Text from Dog. Als je wilt lachen, ga het checken.

motivational-sticky-notes-cartoon-cat-october-jones-11 motivational-sticky-notes-cartoon-cat-october-jones-9 motivational-sticky-notes-cartoon-cat-october-jones-10 motivational-sticky-notes-cartoon-cat-october-jones-1