Ik ben me een potje gaar. De afgelopen weken heb ik hard gewerkt aan een nieuw online lifestyle magazine in de RTL Nieuws app en vanavond gaat-ie eindelijk live op tablets. Hopelijk.

Mijn hoofd tolt van honderd keer checken, aanpassen, opnieuw invoeren, checken en om het half uur met een vraag naar de IT projectmanager. ‘Koeeeeen, kun je me even helpen?’

Nu zit ik thuis op de bank te nagelbijten of het Weekend Magazine daadwerkelijk live kan of dat er een of andere hardnekkige bug roet in het eten gaat gooien.

Best spannend voor me, want ik heb mijn eerste editorial ervoor geschreven met ook mijn hoofd erbij enzo.

Om de tijd wat te doden, ben ik maar verantwoord gaan shoppen. Want ik heb me weer een heldhaftig pareltje onder de online kledingwinkels gevonden. Junique.com steunt kunstenaars door prints van hun werk op kleding, beddengoed, posters, kaarten en notitieboekjes te drukken en te verkopen. Hierdoor bereikt de artiest een groter publiek en verdient-ie geld om kunst te blijven maken.

De stof van de kleding zelf is ook nog eens 100 procent heldhaftig:

Schermafdruk 2014-11-06 20.36.21

Ik ben voor een sweater gegaan, want mijn lievelingsexemplaar is bijna versleten en momenteel ingepikt door een bepaald persoon. Dus dat geeft me een mooi excuus om een mooie te kopen. Ik ben voor deze print van artiest Synan Saydik uit Istanbul gegaan.

Schermafdruk 2014-11-06 20.49.32Momenteel tollen honderd zaken tegelijk door mijn hoofd, maar als ik deze trui aan trek, denk ik: What would Beyoncé do? En die zou dan dingen zeggen als:

 • Who run the world, girls girls
 • I sneezed on the beat
  and the beat got sikkah
 • I don’t like to gamble,
  but if there’s one thing i’m willing to bet on it’s myself
 • They love the way i walk
  cause i walk with a vengeance.
  And they listen when i walk
  cause i aint pretending
 • Perfection is the disease of a nation
  You can’t fix what you can’t see
  It’s the soul that needs the surgery

En dan heb ik mijn shit weer together en mijn halo op de juiste plek.

[youtube id=”https://www.youtube.com/watch?v=bnVUHWCynig” width=”600″ height=”350″]