Zoals ik laatst vertelde had ik een geleend boek op Kos kwijt gemaakt. Gister was de Kos reünie, dus hoog tijd om deze nalatigheid goed te maken.

Sven, de gedupeerde had al eens te kennen gegeven geen held met de barbecue te zijn. Een vaardigheid die toch elke man geacht wordt onder de knie te hebben. En zo zijn er nog meer skills waarvan we vinden dat mannen ze moeten kunnen, maar misschien nooit leren. Bijvoorbeeld een kampvuur bouwen of een hengel uitwerpen.

Laat al deze kennis nu gebundeld zijn in het boekje Mannenzaken – Wat Echte Mannen Moeten Weten. Van handige trucjes met pokeren tot het uitkiezen van de juiste sigaar, het staat er allemaal in.

ippIk heb het boekje gekocht in de winkel Dit Is Waar. Alle cadeaus zijn fairtrade en duurzaam gemaakt. Bijvoorbeeld van afgedankte of gerecyclede producten. Zo ook dit boekje.

Bovendien zijn de winkels van Dit Is Waar ook nog eens milieu verantwoord gebouwd en maken ze gebruik van gerecycled fairtrade cadeaupapier. Dus heb je nog een keer een heldhaftig cadeautje nodig, dan is dit de winkel om te bezoeken!