Vandaag pas ik met mijn zusje op de twee leukste kinderen van het universum: mijn nichtje en neefje. Een beetje trotste tante durft dat soort dingen gewoon te zeggen.

Nu is mijn neefje Bram dol op vis. En altijd als hij met mijn zus langs de visboer gaat, krijgt hij een stukje kibbeling (als hij netjes dank je wel zegt).

Dus het werd tijd om de aardige mensen van de viskraam hiervoor te bedanken met een artistieke uitspatting. Kosten noch moeite zijn bram-visje-tekeninggespaard. Rubberen bloemen, stickers, stipjes, streepjes en een getekende tijger. Die laatste had ik getekend, maar Bram vond -m nog niet volledig. Hier en daar ontbrak het nog aan wat diepte, dus die bracht hij aan met een paar krassen.

De vrouw die stond te helpen in de viskraam was hartstikke blij met het schilderij. Helemaal omdat het over een paar jaar hoogstwaarschijnlijk een vermogen waard zal zijn. Als bedankje voor de tekening kreeg Bram wederom een stukje kibbeling.

Goed gedaan Bram, je groeit op als een ware held!