De laatste dag van mijn superheldenweek in Kos is alweer bijna voorbij. Snif!

En mijn heldendaden hier zijn niet voor niets geweest, want de groep waarmee ik was, werd met de dag heldhaftiger. Iedereen smeert elkaar nu in (opvallend dat vooral de mannen heel fanatiek zijn geworden in het aanbieden om in te smeren), de rokers gooien hun peukjes nu netjes in de prullenbak en de koeien dartelen als nooit te voren door de velden van Kos door hun opgekrikte waterpeil.

biologisch-biertjeMatthijs, één van de beachvolleyballers werd zo enthousiast van het heldendom, dat hij vond dat ik een dagje vrij verdiende. En daarom heeft hij een heldendaadje voor mij geregeld. Vandaag na training trof ik een biologisch biertje aan voor mijn kamer. Hoe geniaal is dat! Pils dat gemaakt is met zorg voor mens en milieu.

“Nu hoef je -m alleen maar op te drinken, er iets over te schrijven en dan ben je klaar!” zei Matthijs. Dus dat doe ik maar gewoon. En het is nog een verdomd lekker biertje ook.

Proost! Het was een fantastische heldenvakantie!