Ik weet niet eigenlijk nooit hoe een gaatje in mijn shirt ontstaat. Iemand die met een sigaret tegen me aan botst, een mot in mijn kast, blijven haken achter een spijker, het zouden allemaal oorzaken kunnen zijn. Maar herinneren doe ik het me niet. Er is gewoon ineens een gat.

PicsArt_1398804450001Het shirt weggooien doe ik niet, want de rest van het shirt is prima. Dus ik leg het in de kast. En dan vergeet ik dat er een gat in het shirt zit, trek ik het aan, word ik er weer aan herinnerd en leg ik het weer terug. En zo gaat dat een paar keer. Tot ik besluit dat dit belachelijk is en ik toch echt een keer dat shirt weg moet doen.

Zonde natuurlijk. Want dat shirt is prima te fiksen en dat is een stuk beter voor het milieu dan zomaar een nieuwe kopen. Nu heb ik vandaag een geniale manier gevonden om een gat in een van mijn shirts te verbloemen. Naai er gewoon een leuke knoop over. Het zal niet voor elk shirt even mooi uitpakken, maar bij deze vind ik dat het prima kan. Nu heb ik een uniek design.