Men neme 28 oranje tulpen + Rachel + Tessa (zusje) + Amber (nichtje) + bier = Vrolijke Koningsnacht!

Bijna iedereen reageerde enthousiast en wilde graag een oranje tulp in zijn haar, op zijn motor of onder zijn kroon. Behalve een jongen van 17 met pet achterover op zijn hoofd, die vond het niet cool. His loss. Ik weet zeker dat het goed had gescoord bij de chickies.

Toen alle tulpen waren uitgedeeld, gingen we het succes van de heldendaad vieren met een dansje op de Neude, nietsvermoedend dat de grootste heldendaad nog ging komen. Amber haalde samen met mijn zusje een sixpack bier toen twee jongens haar aanspraken in het Engels. Scherp als Amber was, zei ze: je spreekt gewoon Nederlands hoor. Wat ook zo was. Het bleek een afleidingsmanouvre want ineens pakte een van de jongens het bier en ging er vandoor. Tessa sprintte erachteraan, maar tevergeefs. Mijn nichtje bleef echter even wachten voor ze de aanval inzette, omdat “ik het overzicht wilde houden.”

Met haar arendsogen zag ze de jongen de hoek om schieten. Ze schoot er als een malle achteraan, pakte het bier terug en Tessa gaf hem een corrigerend tikje op zijn hoofd. “Wat triest dat je ons bier ging jatten,” zei Amber. Als gladiatoren stapten ze terug naar de Neude, met een heldenverhaal en bier. Ik gloeide van trots.

Aanschouw de foto’s van de avond:

ipp

ipp

ipp

ipp

ipp

ipp

ipp

ipp

ipp

ipp

ipp

ipp

ipp