Vandaag kunnen jullie mij helpen deze heldendaad tot een ECHT succes te maken.

Ik heb namelijk deze enquête speciaal voor superheld Sara Reijnders ingevuld om mee te helpen aan de ontwikkeling van de I go ECO app. Een app die ons gaat helpen om huis en tuin klimaatbestendig te maken.

Klimaatbestendig? Mijn huis is toch prima geïsoleerd en stevig, zul je denken. Ok, misschien dacht jij dat niet, maar ik dus wel.

Nu is het zo dat ons klimaat in rap tempo verandert. We gaan met meer en heftigere regenbuien te maken krijgen en ook langere periodes met hitte en droogte. Hier kunnen onze dorpen en steden niet nu nog niet goed tegen. Zo is er bijvoorbeeld niet genoeg beplanting om de afwatering van de regen te regelen.

Superheld Sara Reijnders

Superheld Sara Reijnders

De I go ECO app gaat door het aandragen van kleine veranderingen, helpen je huis en tuin duurzaam en klimaatproof te maken.

Om de app aan te laten sluiten op de behoefte van ons burgers, is die enquête er dus. Zodat ze weten hoe ze jou zo goed mogelijk kunnen helpen als je straks vergaat van de hitte in je huis of er water tot aan je knieën staat in je mooie patroonbetegelde terras.

Dus waar wachten jullie nog op? Ga Sara helpen en als de wiedeweerga die enquête invullen.

De app zal uiteindelijk op 10 oktober (de dag van de duurzaamheid) gelanceerd worden!

[soundcloud url=”https://soundcloud.com/sara-reijnders/sara-reijnders-met-de-i-go-eco” comments=”true” auto_play=”false” color=”ff7700″ width=”100%” height=”81″]